Snebolde med kokos og lime

Et alternativ til de klassiske marzipan-kugler er disse lidt friskere kokosbolde med et lille spark af lime. Kokos og lime er jo en vældig god kombination, ofte anvendt i det asiatiske køkken, men jeg kan nu konstatere, at kombien også gør sig ganske godt i konfekt-køkkenet!
Boldene pynter fint i enhver konfekt-skål, og som med det meste guf på denne årstid, er det jo altid spændende hvad der venter én indeni…
opskrift, 20-25 stk
150 g kokosmel
100 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
1 usprøjtet lime
1 dl piskefløde (knapt)
Pynt: 200 g chokolade (hvid eller mørk) og kokosmel
Kokosmel, flormelis, vanilje og limeskal blendes til finere mel på en blender/foodprocessor. Tilsæt så saft fra 1/2 lime og fløde – tilsæt fløden lidt ad gangen, så du ikke ender op med en alt for klæg masse. Form massen til små bolde, læg dem på køl en times tid. Vend boldene i smeltet chokolade og tril dem så i kokos.
Sneboldene opbevares køligt i en kagedåse, og nydes til en god kop kaffe eller the.
Uh, det ser godt nok lækkert ud! Det lyder som en rigtig god ide med lime!
-Nina, ravfood.wordpress.com