Luksusmousse med syndig skildpadde og dejlig daim

Farverig tomatsalat

Ligesom så mange andre, synes jeg også, at julen har været liige sød nok. Derfor er jeg nu tilbage til den normale kost, dvs. grøntsager og kød – og ingen søde sager.
Jeg er rigtig dårlig til nytårsforsæt, da jeg synes et år er lang tid og der oftest kun er fortsætter man lever efter en måneds tid, måske to. Derfor har jeg nok måtte indse, at små skridt også tæller! Så jeg har lavet små udfordringer på ugebasis, som lige så stille skal hjælpe mig tilbage på rette kurs, og måske gøre det mere overskueligt samt sjovere. 1 uge efter jul og nytår hedder den altså ingen sukker. 2 uge kunne hedde husk at drikke 2 L vand om dagen osv.
Jeg har luret lidt på den Go’ kur som kører på Go’Morgen Danmark, og overvejet om det skulle være en udfordring, som I her på bloggen kunne følge med i? Hvad siger I til det – kunne det være meget sjovt, eller hvad tænker I?

Ikke desto mindre, så får I her en meget nem, lækker og updatet version af den klassiske tomatsalat. Denne med lidt mere bid i, samt smukke farver. Det gør jo ikke noget, at det visuelle også fornøjes lidt :-)

IMG_4203_zps19b5c9b7

Salat
1 bk. mix tomater (fåes bl.a. i Føtex)
1 mozarella
1/2 dampet broccoli

Dressing
6 spsk balsamico
6 spsk oliven olie
1 tsk hvidløgpulver
salt & peber

Fremgangsmåde
Skær broccolien i små buketter og hæld kogende vand over, lad dem blive i vandet 1-2 minutter. Sigt vandet fra, og kom broccolien i en skål. Skyl tomaterne og halver dem, kom dem i skålen med broccolien. Skær mozarellaen i tern og bland tomatsalaten.

Bland dressingen sammen i og kom udover salaten.
Pift evt. tomatsalaten op med rødløg eller bacontern.
Velbekomme.

IMG_4206_zps38d237f5

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksusmousse med syndig skildpadde og dejlig daim