• ···
Barcelona Blogging - Hjælp os afsted

Grønt morgenæg på farten

Photobucket

Morgenmad med god samvitighed og mæthed. Er du kørt træt i de vanlige gryn, ostemad eller skyr – eller bare nysgerrig på lidt nyt? Disse muffins er perfekte til den travle morgen eller formiddags-måltidet.
Hos mig, er æg ofte begrænset til weekend morgenbordet – udelukkende pga. tidsmangel i hverdagene. Denne muffin giver dig 1 æg, grøntsager og dermed god mæthed. Nemmere bliver det ikke…

10 morgen-muffins
5 ark filodej – kan undlades
10 æg
5 kugler frossen spinat
5 store champignon
salt og peber
fedtstof til pensling af forme

Pensl din muffin-bageplade med en smule fedtstof. Bruger du filodej, klipper du et ark over, presser det ned i muffinformen, så den netop dækker. Rør dine æg sammen, rør den optøede spinat med. Skær champignon i små stykker, vend dem i – og tilsæt så salt og peber.
Bag dem i ovnen 15 minutter, ved 180 grader.
God-morgen!

Photobucket

Photobucket

   

4

  • Julie

    Det ser lækkert ud! Kan de holde sig, hvis man fx laver dem mandag, og så spiser dem løbende gennem ugen? Venligst Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Jep, det kan de. Jeg har mine opbevaret omkring 4 dage. Har pt. problemer med at bevare sprødheden i dejen, når de opbevares – der bliver den hurtigt blød. Men de smager ligeså skønt og holder sig godt :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad er det du har stående i glasset på billedet? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Det er den der eksotiske dragefrugt. Du ved, pink udenpå, hvid indeni :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona Blogging - Hjælp os afsted