Grønt morgenæg på farten

Morgenmad med god samvitighed og mæthed. Er du kørt træt i de vanlige gryn, ostemad eller skyr – eller bare nysgerrig på lidt nyt? Disse muffins er perfekte til den travle morgen eller formiddags-måltidet.
Hos mig, er æg ofte begrænset til weekend morgenbordet – udelukkende pga. tidsmangel i hverdagene. Denne muffin giver dig 1 æg, grøntsager og dermed god mæthed. Nemmere bliver det ikke…
10 morgen-muffins
5 ark filodej – kan undlades
10 æg
5 kugler frossen spinat
5 store champignon
salt og peber
fedtstof til pensling af forme
Pensl din muffin-bageplade med en smule fedtstof. Bruger du filodej, klipper du et ark over, presser det ned i muffinformen, så den netop dækker. Rør dine æg sammen, rør den optøede spinat med. Skær champignon i små stykker, vend dem i – og tilsæt så salt og peber.
Bag dem i ovnen 15 minutter, ved 180 grader.
God-morgen!
Det ser lækkert ud! Kan de holde sig, hvis man fx laver dem mandag, og så spiser dem løbende gennem ugen? Venligst Julie