• ···
Tømmermændsjuice

Grøn salat med sharons og kerner

Photobucket

De små orange frugter med eksotisk udseende bugner frem i grøntafdelingerne netop nu – de kan både være hårde og bløde, runde og aflange, og så kan de friste, tiltrods for, at man ikke aner hvad de skal bruges til.

Sharonfrugten kan både spises som snack, ved at bide af den – eller skiveskåret i fx salater, som her. Frugten er ikke nødvendigvis dårlig, hvis den er lidt blød eller mørkere i kødet – det betyder bare at sukkerindholdet er forhøjet, at frugten er moden og derfor skal spises.

Salatfad med sharon
1/2 pk blandet salat
2 sharonfrugter, skiveskåret
1 dl solsikkekerner, tørristede
1 håndfuld frisk basilikum
flagesalt

Skyl salaten godt og dup tørt. Lav en bund af salat, fordel frugterne over salaten. For ekstra sprødhed, rist kernerne på en tør varm pande. Drys kerner, basilikum og salt over salaten.  
Spis som tilbehør til godt kød.

Photobucket

   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømmermændsjuice