• ···
Fastelavnsboller m. marcipanfyld

RAW morgengrød med spelt, mandel og bær

Photobucket

SÅ blev det ellers mandag igen – en ny uge er igang – forhåbentlig med tid til nye køkkenudskejelser.
Siden sidst (it’s been a long) er tiden blevet brugt på skiferie, praktikstart og barnedåb, samt energi på at vænne kroppen til aftenarbejde.
Nu prøver vi at balancere det hele – her er i hvertfald en alletiders start på dagen, ugen og de gode vaner :-)

Grøden er ikke forarbejdet, den kan passe sig selv, og så er den sund.
Jeg tog udgangspunkt i ideen fra min gamle RAW-grød, og fiksede en version uden dadler.

1 god portion
1 dl havregryn
1/2 dl speltflager
1/2 dl risflager
1 håndfuld mandelsplitter
1 håndfuld blandede tørre bær (tranebær, rosiner, blåbær, solbær, kirsebær)
1 tsk vaniljepulver
1 dl vand
1/2 dl mælk

Rør ovenstående ingredienser sammen. Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl. Om morgenen tages blandingen ud, røres igennem, der pyntes med lidt ekstra mandler eller bær og toppes med lidt yndlingsfrugt – hér syrligt modspil fra passionsfrugten.

Husk forresten, at i fortsat er mere end velkomne til at følge os på Instagram. Selvom tiden ikke er til daglige blogopdateringer, får vi begge knipset lidt billeder af hverdagen til Instagram.
@mariaelise og @christiinanielsen

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller m. marcipanfyld