Fastelavnsboller m. marcipanfyld

RAW morgengrød med spelt, mandel og bær

Photobucket

SÅ blev det ellers mandag igen – en ny uge er igang – forhåbentlig med tid til nye køkkenudskejelser.
Siden sidst (it’s been a long) er tiden blevet brugt på skiferie, praktikstart og barnedåb, samt energi på at vænne kroppen til aftenarbejde.
Nu prøver vi at balancere det hele – her er i hvertfald en alletiders start på dagen, ugen og de gode vaner :-)

Grøden er ikke forarbejdet, den kan passe sig selv, og så er den sund.
Jeg tog udgangspunkt i ideen fra min gamle RAW-grød, og fiksede en version uden dadler.

1 god portion
1 dl havregryn
1/2 dl speltflager
1/2 dl risflager
1 håndfuld mandelsplitter
1 håndfuld blandede tørre bær (tranebær, rosiner, blåbær, solbær, kirsebær)
1 tsk vaniljepulver
1 dl vand
1/2 dl mælk

Rør ovenstående ingredienser sammen. Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl. Om morgenen tages blandingen ud, røres igennem, der pyntes med lidt ekstra mandler eller bær og toppes med lidt yndlingsfrugt – hér syrligt modspil fra passionsfrugten.

Husk forresten, at i fortsat er mere end velkomne til at følge os på Instagram. Selvom tiden ikke er til daglige blogopdateringer, får vi begge knipset lidt billeder af hverdagen til Instagram.
@mariaelise og @christiinanielsen

Photobucket

1 kommentar

  • Tilde

    Altså skal man lave den om aftenen og så står den i køleskabet over natten?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller m. marcipanfyld