• ···
Pandekagelagkage med hvid chokolade, citron og påskeæg

Peanutbutter Chocolatechip Cookiecake

 photo 3-IMG_8512_zpsf21ebee3.jpg

Denne skønne kombination af en svampet sandkage og en god klassisk peanutbuttercookie gik rent hjem, da jeg sidst fik et par veninder på besøg. Jeg havde et håb om, at den skulle have været mere klæg og tung – og knap så “skærekage-agtig”. Ikke desto mindre blev den spist til “mmmh” og “mums”-udbrud, så opskriften skal i ikke snydes for!

Ingredienser
85g smør
1 stort æg
1 dl peanutbutter
1 dl chokoladeknapper af mælkechokolade
1 dl hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 dl rørsukker
1 tsk vaniljeekstrakt (eller et godt drys vaniljepulver)
Et nip salt

Forvarm ovnen til 180 grader. Rør salt, hvedemel og bagepulver sammen, og sæt til side. Rør smør, peanutbutter, rørsukker og vanilje godt sammen med en håndmixer. Lad det blende sammen i et minuts tid og bland så ægget ved. Hæld de tørre ingredienser (mel, salt og bagepulver) i skålen og rør hele balladen sammen. Vend chokoladestykkerne i dejen, hæld i en rund smurt springform og bag kagen i 20-25 minutter.

 photo 2-IMG_8505_zps39c23a44.jpg
 photo 1-IMG_8500_zps6a7ca2b7.jpg

 photo 8af69f90-811e-4323-bbf6-3e8d1f180e4c_zpsab1f82fa.jpg
   

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekagelagkage med hvid chokolade, citron og påskeæg