Mad i godt selskab

For nogle dage siden modtog vi en kæmpe pakke, og det var én af de lækre af slagsen – nemlig en pakke fyldt med produkter fra Svansø. Vi skal nemlig sammen med 4 andre blogs (Det skal smage af noget, Gane & Gaffel, Cute Carbs & Anna Wurtz) deltage i Svansøs cook off, under teamet Mad i godt selskab.
I kender sikkert allerede til en del af deres produkter. I vores køkkener er de lækre marmelader, olier og deres klassiske grønne pesto’er ofte i brug.
Men udover ovennævnte klassikere, modtog vi denne gang en lækker goodiebag med spændende sager, der var nye for os – heriblandt deres chilipesto (som I kan se på billedet er åbnet og afprøvet – prøvede den i en kyllingebagel – bestemt godkendt) men også deres Dijon vinaigrette og den økologiske aioli er nye produkter for os.
Svansø, som jo faktisk var blandt de første som bragte lækre specialiteter så som soltørrede tomater, pasta og olie til Danmark – hvilke bestemt er grundelementer i vores køkken, og fuldstændig uundværlige, går meget højt op i økologi og højt kvalitet – hvilket vi elsker. Vi elsker retter med korte ingredienslister, men med god kvalitet og masser af smag. Så denne cook off kunne dårligt falde bedre i vores smag.
Vi deltager som sagt i denne cook off, hvor det simpelthen gælder om at kreere en lækker ret med udgangspunkt i produkterne. I kan følge med på Svansøs Facebook side, og vores facebook. Her på bloggen vil vi selvfølgelig poste vores opskrift, så i kan følge med! Har i nogle yndlings-Svansø produkter eller gode ideer til opskrifter, er i selvfølgelig meget velkomne til at smide en kommentar til os :-)
Indlægget her er skrevet i samarbejde med Svansø, men som altid udtryk for egen smag og holdning
Ingen kommentarer endnu