Peach Melba på pind

Så er freden saftsusemig forbi (for en stund i hvertfald) for siden sidst, er der sket en del -vigtigst af alt: eksamen er veloverstået og der er dømt sommerferie, i hele 9 uger!
Den første uges tid er gået med at komme ned i gear, se søde venner, arbejde lidt og træne en masse. Rigtig dejlig start på ferien!
Når solen indimellem har kigget frem, er der selvfølgelig også blevet spist is – det hører sig jo til.
Disse lækre peachmelba-stænger er læskende og lækre, så der er ingen undskyldning for, ikke at fylde fryseren godt op.
8 store ispinde
4 meget modne ferskner eller 1 dåse ferskner
300 g frosne hindbær
4 spsk græsk yoghurt
1 tsk vaniljepulver
lidt mørk chokolade til pynt
Ovenstående mål er vejledende – jeg måler ikke bær og den slags, men sjus og smag dig frem!
-Lav to smoothies – den største portion med ferskner, lidt vanilje og det meste af den græske yoghurt. Kør det til en lind masse på blenderen. Hæld lidt fersken-smoothie i bunden af isformene og stil i fryseren til det har sat sig let (en god halv time).
-Imens blendes hindbærsmoothien, jeg brugte lidt mindre yoghurt hér og lidt mere vanilje.
-Fyld den ønskede mængde hindbærsmoothie i formene og lad også disse sætte sig.
-Når isen har sat sig (eller tålmodigheden ikke rækker længere), hældes sidste del fersken-smoothie i formene. Pindene sættes i. Isene skal fryse minimum 3 timer og kan holde smag optil 14 dage i fryseren.
– Pynt med lidt smeltet chokolade, det størkner straks ved berøring med isen – så man skal arbejde lidt hurtigt.
Alternativt (og hurtigere) kan alle ingredienserne blendes sammen og hældes på forme, så får du en smuk lyserød sorbet.
Har i en yndlingsis – købeversion som hjemmelavet? Eller gode forslag til, hvad man skal prøve at efterligne herhjemme i is-køkkenet?
Super lækkert!! Vi elsker din opskrift :) Status: Ny ynglings is
Mange madhilsner Kalorie Kaos