Berry Breakfastbowl

Anden del af Smagsløjer fejrer fødselsdag

[Personlige facts er sjældne syn på danske madblogs. Det er lidt en udfordring, at få flettet personlighed ind over en omgang koteletter i fad.
I anledning af vores fødselsdage (2. og 6. juli) vil vi fortælle lidt om os selv, sommeren og dét at have fødselsdag.  Er der noget i vil vide om os, bloggen eller andet – så spørg løs i de respektive indlæg!] 

 photo Opdateretfornylig4_zps076a0775.jpg
FOODOBSESSIONS.

Min all time største foodobsession om sommeren er uden tvivl vandmelon, elsker det og kunne spise det morgen middag og aften. Men lige så gode de kan være, kan man altså også være uheldig at finde nogle rigtig dårlige indimellem; altså de melet og kedelige der er fyldt med sten. ØV! Har faktisk denne sommer, formået at slæbe hele 3 vandmeloner med op i min lejlighed, for at gå ned i skraldespanden med dem igen.
Af de søde sager er rigtig glad for is, og faktisk er noget så stille og roligt som vaniljeis min favorit. Især den hjemmelavet slags. Men en ellers er center chokolade et hit i mine øjne.

SUMMER.

Årets sommerferie foregår i sommerhus med familie og venner – det er skønt og skal bare slappe fuldstændig af, og bare nyde sommeren. Der er ikke nogen rejser udenlands for mit vedkommende før september, hvor turen går til Tenerife. Men personligt synes jeg også at sommeren er så kort i Danmark, at jeg hellere end gerne bliver hjemme i sommermånederne, og rejser syd på i årets 9 andre måneder. Der bliver også plads til en festival med mine skønne veninder, hvor vi bor hos Christina og laver lækker morgenmad og cykler til og fra festivalen og camper i hendes lejlighed. Det er alletiders tradition vi har, som kører på 8. år.

 photo Opdateretfornylig3_zps0a2099e9.jpg
BIRTHDAY.

De sidste par år, har jeg ikke holdt noget videre fødselsdag – men i år holder jeg fødselsdag i mine forældres sommerhus. Det bliver noget med balloner, kager, grill, sol, spil, grin, musik og ren afslapning og uformel stemning. Elsker at få gæster, og synes det er en helt perfekt anledning til at kunne pynte lidt op og gøre lidt ekstra ud af det. Så har jeg har købt papircupcakes og balloner som skal hænges op i haven, og selvfølgelig med farvetema. Vi skal bare slappe af og blandt andet spille kongespil, som er det ultimative have-sommerhus-spil.

BLOGWISE.

Jeg er en rigtig blogaholic, jeg har læst blogs siden anywho lavede deres blog i 2008, som var den første blog jeg startede med at læse. Jeg elsker modeblogs og det er dem der optager mest af min blogtid. Desuden elsker jeg boligblogs – hvor der er maange inspirerende, og selvfølgelig læser jeg også madblogs. En af mine yndlings blogs er Cupcakes & Cashmere, som har maden, moden og boligen. Her finder jeg altid inspiration. Ellers er jeg lige som resten af verden lige pt. smadder glad for instagram, jeg eelsker billeder, kigge på billeder, tage billeder, (og spekulerer til tider på, om jeg faktisk burde tage uddannelsen som fotograf) Det er et meget inspirerende sted, hvor alle pludselig får muligheden gennem filtre og andre fine funktioner til at blive små fotografer. Min bruger på instagram hedder @mariaelise, og I er selvfølgelig velkomne til at følge med.

Her til sidst vil jeg bare sige tak fordi I læser med, det er både Christina og jeg ualmindelig glade for! Tak kære læsere :-)

 photo Opdateretfornylig3_zps2bfe7955.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berry Breakfastbowl