• ···
Hjemmelavet chips - franske kartofler

Nem og lækker kokostop

 photo 3-IMG_9271_zps5c3603b5.jpg

Forleden dag, fik jeg fint besøg. Besøg med garanti for grin, drømme og kaffe. Jeg fandt den hvide dug og de blå tallerkner frem, og bagte så en omgang kokostoppe.

Kagerne er jo såre simple, men ikke desto mindre velsmagende og for mig, genstand for en del barndomsminder. De bedste toppe er dém der er sprøde udenpå og snaskede og klæg indeni.
Hér får du opskriften på mine 12 kokostoppe.

2 æg
150 g sukker
250 g kokosmel
3 spsk mel
2 spsk smeltet smør
1/2 vaniljestang/3 omgange på en vaniljetwister
100  g mørk chokolade til overtræk

Pisk en luftig æggesnaps af sukker og æg. Bland vanilje, mel og kokos i æggesnapsen. Hæld det smeltede smør i blandingen og vend det deri.
Form toppe af kokosmassen, på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene bages ved 175 grader i cirka 10 minutter – eller til de er gyldne.
Når kagerne er afkølede, dyppes bundene i chokolade smeltet over vandbad.

 photo 1-IMG_9263_zps5845627d.jpg

 photo 2-IMG_9273_zps039ea969.jpg

   

3

  • Hvor ser de dog bare lækre ud! Og utrolig fine, perfekte til når der kommer gæster på besøg. De skal helt klart afprøves :-)
    – Bettina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mågestellet er så fint! Jeg kunne ikke lade være med at bide mærke i det smukke stel, selvom de kokostoppe nu også ser vanvittigt lækre ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Mange tak Julie :-) Du kan tro, at jeg også nyder at dække op med de fine måger :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet chips - franske kartofler