Nem og lækker kokostop

Forleden dag, fik jeg fint besøg. Besøg med garanti for grin, drømme og kaffe. Jeg fandt den hvide dug og de blå tallerkner frem, og bagte så en omgang kokostoppe.
Kagerne er jo såre simple, men ikke desto mindre velsmagende og for mig, genstand for en del barndomsminder. De bedste toppe er dém der er sprøde udenpå og snaskede og klæg indeni.
Hér får du opskriften på mine 12 kokostoppe.
2 æg
150 g sukker
250 g kokosmel
3 spsk mel
2 spsk smeltet smør
1/2 vaniljestang/3 omgange på en vaniljetwister
100 g mørk chokolade til overtræk
Pisk en luftig æggesnaps af sukker og æg. Bland vanilje, mel og kokos i æggesnapsen. Hæld det smeltede smør i blandingen og vend det deri.
Form toppe af kokosmassen, på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene bages ved 175 grader i cirka 10 minutter – eller til de er gyldne.
Når kagerne er afkølede, dyppes bundene i chokolade smeltet over vandbad.
Hvor ser de dog bare lækre ud! Og utrolig fine, perfekte til når der kommer gæster på besøg. De skal helt klart afprøves :-)
– Bettina