Nemme ispinde med rabarber og jordbær

Skønne muffins med rabarber og hvid chokolade

 photo 3-IMG_9213_zpse998b9a4.jpg

Tjekker ind for en kort stund, med en lille sommersag til weekenden.
Sidst jeg drog i sommereksil blev disse skønne muffins til. De er luftige, lette, søde og lækre – og endnu vigtigere: så smager de af sommer!

10 lækre sommermuffins
inspiration: Alt for damerne
300 g mel
1 tsk bagepulver
2 spsk smagsneutral olie
185 g sukker
50 g smeltet smør
2 æg
2 dl kærnemælk
1/2 vaniljestang (kornene herfra)
100 g hvid chokolade (hakket)
3 stilke rabarber (i stykker á 2 cm)

Tænd ovnen på 200 grader og stil muffinforme klar i en muffinbradepande.
Bland mel og bagepulver i en skål. I en anden skål piskes olie, sukker, smeltet smør og æg til det er lyst og luftigt.
Vend melblandingen i dejen, tilsæt mælken. Rør ikke dejen igennem, men sørg for at vende – sådan opnår du en luftig muffin.
Afslutningsvis vendes den hvide chokolade og rabarberne i dejen. Bag dine muffins i 18 minutter.

 photo 4-IMG_9217_zps095f1e96.jpg
 photo 2-IMG_9211_zpsfd75248d.jpg

4 kommentarer

  • Sidsel

    De smager godt! Dog ville jeg gerne have en vægt på rarbarerne da jeg er temmelig sikker på at min mega rabarber i haven vil være lidt for meget med tre stænger så der kom kun 1 1/2 i ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita

    HEJ! hvor er de lækre muffinsforme fra ? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yum, elsker netop den kombination – det er det eneste tidspunkt, at jeg kan lide hvid chokolade, netop fordi de sure rabarbere er så skønt et modspil dertil

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, perfekt timing! Jeg sad netop og overvejede, hvad jeg skal bruge rabarberne i fryseren og de hvide chokoladeknapper i skuffen til, haha! Dejligt, det ser rigtig lækkert ud. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme ispinde med rabarber og jordbær