Sesampaneret flæsk med (sundere) persillesovs

Nemme sunde paleo muffins

 photo 1-IMG_9344_zpse4944359.jpg

En lækker lille sag, der er perfekt til at stille lækkersulten ved fjernsynet om aftenen. De indeholder kun ingredienser der i forvejen er i de fleste køkkener, tager ikke meget mere end 15 minutter at lave og så kan de nydes med god samvittighed – jeg er fan!

Jeg blev inspireret til disse muffins over Instagram, hvor jeg følger  seje Matilde. Hun har masser af lækre opskrifter, find dem på hendes blog.
Kagerne her kan varieres til det uendelige, til madpakken vil jeg prøve med flere kerner og nødder. For lidt ekstra kagefeel, er denne version lavet med blåbær.

10 lækre sukker- og melfrie muffins
3 æg
3 bananer
100 g kokosmel
vaniljepulver – 4 twist fra en vaniljetwister
2 håndfulde valnøddekerner
1 stor håndfuld blåbær

Mos bananerne med en gaffel, rør sammen med æggene – ét efter ét. Bland kokos og vanilje i massen.
Knus valnødderne i hånden og vend dem i dejen. Vil du have lidt mere sød kagefeel, tilsæt da friske blåbær.

Fordel i muffinsforme, bag ved 200 grader i 15 minutter til kagerne er gyldne.

 photo 2-IMG_9341_zpsfd130919.jpg

10 kommentarer

  • Cathrine

    Hej!
    Hvor ser de lækre ud :D
    Dem vil jeg bage i morgen :)
    Jeg bliver lidt usikker på om der menes almindeligt kokosmel (revet kokos), eller kokosfibermel? Det er jo ikke helt væsentligt for resultatet ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Ser lækkert ud!… Smager de meget af banan?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Madsen

    Jeg skifter 40-50 gram kokos ud med havregryn, når jeg bager dem, og kommer lidt hakket chokolade i – de bliver rigtigt lækre, og man får ikke det der vilde blodsukkerrush før sovetid, som almindelige smør/sukkerkager kan give :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Super god idé – prøver jeg næste gang :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold fast hvor ser de lækre, lækre, lækre ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Mange tak Julie! Det smagte virkelig også sådan.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • nomnomnomnom hvor SER de bare godt ud!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige bagt dem og er overrasket over hvor lækre de! Den perfekte snack! Hvordan opbevares de best?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Ja ikke? Meget kagefeel :-) Jeg gemte dem i poser 2-3 dage, frøs også en stak ned – men så er det bedst at gøre det uden forme, da jeg synes papirformene klistrede meget fast til kagen i optøet tilstand :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sesampaneret flæsk med (sundere) persillesovs