• ···
Søndags Suppedasen: Cremet gulerodssuppe med ingefær

Luksustoast med figne og banan

 photo 2-IMG_9635_zps79f35730.jpg

Man finder næppe et morgenmadsbillede på Instagram disse dage, uden at falde over friske figner. Det er absolut højsæson, så det er bare om at få hamstret og komme igang i køkkenet.

En nem sag er denne luksustoast – en af mine morgenfavoritter, hvis der skal kræses lidt ekstra, men ikke bruges ekstra tid.

Der er ikke så meget hokos pokus hér – bare en utrolig god smagskombination.
– Mørkt toastbrød
– Banan
– Figne
– Akaciehonning
– Kokosflager
– Kanel
– Evt. mandelsmør

 photo 1-IMG_9639_zps734bce98.jpg
 photo 3-IMG_9633_zpsc86c4ad6.jpg

   

5

  • Stephanie

    Hej,

    Jeg har simpelthen været på jagt efter kokusflager i lang tid – uden held! Hvor køber I flagerne?

    Mvh, Stephanie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Jeg ledte også en del – men nu er de fast sortiment i Føtex. Står ved det tørrede frugt/nødder :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert. Jeg elsker figen! God idé, at kombinere dem med resten. Elsker i forvejen peanutbutter-banan-madder med et drys kanel – og med en gang mandelsmør, må det jo næsten være det sammen.
    Er sikker på, jeg vil være fan af sådan en omgang :D

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Husker stadig da vi for en del år siden var på ferie i Kroatien og både privat hos nogle lokale. Der fik vi masser af friske nektariner og en anden mærkelig frugt. Den smagte rigtig godt, men det var først efter en del smagninger at det gik op for mig det var friske figner. På det tidspunkt havde jeg ikke set dem friske i de danske butikker – kun i den kedelige tørret variant.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Orh, hvor ser den ymmet ud – tror jeg skal have sådan en til morgenmad i morgen (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags Suppedasen: Cremet gulerodssuppe med ingefær