• ···
Sort quionasalat med mynte og granatæble

Rugbrødsbruschetta

 photo 43_zps0893ab67.jpg

Here is my latest food obsession… rugbrødsbruschetta!
De af jer som følger med på Instagram, har nok set at jeg har lavet disse (hvis jeg selv skal sige det) meget meget lækre bruschetta. De er helt perfekte – de er spicy, søde og sprøde. Lav dem til frokost eller som en velkomsthapser eller til tapasaften. Mine anbefalinger er i hvert fald store. Jeg kan dog ikke selv tage æren for opskriften, den er nemlig tyvstjålet på min kære venindes blog, Vupti Vedel.
Jeg er generel rigtig stor fan af ristet rugbrød, og med disse lune tomater spår jeg en efterårsfavorit.

Ingredienser
(til 3 skiver rugbrød)
En god håndfuld små tomater
2 fed hvidløg
2 tsk. timian

1 spsk. acacie honning
2 spsk. olivenolie
salt og peber

3 skiver rugbrød
basilikum til pynt

 photo foto_zpsa604896d.jpg

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Halver tomaterne og udhul dem. Kom de udhulede tomater i et ildfastfad med skæresiden opad.
  • Hak hvidløg i små tern, drys dem udover tomaterne.
  • Drys med timian, salt og peber udover tomaterne.
  • Bland dressing af honning og olie og hæld ud over tomaterne.
  • Lad dem bage i ovnen i ca. 10-15 minutter alt efter størrelsen.

 

  • Rist rugbrød og anret med tomaterne ovenpå. Pynt evt. med frisk basilikum
  • Server dem lune.
    Velbekomme.

 

   

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort quionasalat med mynte og granatæble