Husk lige… de bedste hjemmelavede pebernødder!

Her i december måned, har vi lavet en “husk lige…” med juleopskrifter fra de sidste par år. For husker I for eksempel opskriften på de BEDSTE pebernødder, de hjemmelavede æbleskiver eller smagsløjers version af snebolde… nej, vel? Vi genopfrisker de sidste par års skønne juleopskrifter gennem december måned.
Så husk lige de bedste hjemmelavede pebernødder♥
Ingredienser
125 g sukker
125 g blødt smør
1 tsk fintrevet frisk ingefær
1 tsk kanel
1/2 tsk friskkværnet peber
1/2 tsk stødt kardemommekapsler
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
1/2 dl piskefløde
250 g mel
Fremgangsmåde
Smør og sukker piskes, derefter piskes jeg fløden i.
Krydderierne og melet røres i, indtil dejen er fast og kan æltes.
Dejen rulles ud, skæres i stykker og trilles.
Pebernødderne bages ved 200 grader i 8-10 minutter.
Hvor mange plader bliver det ca til? :)