• ···
Husk lige... jule-scones!

Sidste-øjebliks konfekt // Nem løsning med mint/chokokugler og chokoladebark

 photo 5-IMG_9982_zpsd3db94c3.jpg

I år er der sket noget vanvittigt, måneden og min søde tand taget i betragtning. Jeg har ikke købt, spist eller bagt marcipan i år. 2 Toms snebolde er det tætteste på marcipan jeg har været.
Skæbnen vil, at min konfekt-skuffe er tom. Ikke det smarteste træk, når jeg skal medbringe konfekt til juleaften.
Er du ligeså ustruktureret – eller bare VILD med kombinationen af mint og chokolade som jeg, kan jeg kun anbefale disse nemme choko-mint-kugler!
Desuden smækkede jeg en lækker chokoladebark sammen – med alt det smukkeste jeg lige havde i skufferne. Prøv begge dele – og medbring det til julens sammenkomster :-) 

Konfektkugler med mint og chokolade
1 pakke Odense Marcipan Marcipan med mint og chokolade
50 g Madagascar 67% fra Callebaut
Finthakkede usaltede pistacienødder

Tril kugler af marcipanen. Temperer chokoladen. Overtræk konfekten og drys med finthakkede nødder eller pænt glimmer.

 photo 6-IMG_9981_zps5232a5a1.jpg
 photo 3-IMG_9988_zps36652e58.jpg

Smuk lækker og nem chokoladebark
Fordelen ved denne lækre bark er, at du kan tilpasse den nøjagtig efter hvad du har i skabe og skuffer.

Jeg brugte
ca. 150 g Madagscar 67% mørk chokolade
En lille håndfuld smuttede mandler – grofthakkede
En lille håndfuld frysetørrede jordbær
En lille håndfuld usaltede pistacienødder – finthakkede

 photo 1-IMG_9995_zpsdc907c50.jpg

 photo 8af69f90-811e-4323-bbf6-3e8d1f180e4c_zpsab1f82fa.jpg
   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk lige... jule-scones!