Sprøde og lækre saltmandler

Lidt kærlighed fra os til jer ♥

 photo 2_zpsee3e2991.jpg

I anledningen af valentines day, vil vi gerne sprede lidt kærlighed til vores søde læsere.
Vi fornemmer, at der er flere læsere der har en kærlighed for chokolade? Derfor har vi allieret os med selveste Hotel Chocolat.
Vi var til et, meget lækkert, event i efteråret med netop Hotel Chocolat. Der blev vi enige med os selv om, at I også skulle have lov til at smage og opleve god kvalitets chokolade.
DERFOR er vi smadder glade for, at kunne give 2 æsker LÆKKER LÆKKER chokolade væk til hele 2 læsere.

Smid en kommentar og fortæl os om din chokoladekærlighed!

Vi trækker lod blandt kommentarene d. 15 kl. 8.00

Lots of love, SMAGSLØJER ♥

Vi har trukket 2 vindere – som har fået direkte besked pr. mail.

Tillykke Denise og Maria :-)
Tak for deltagelse til alle. Vi kan bare konkludere at vi vidst alle mere eller mindre har noget for chokolade. Mm!

 

 photo 1_zpsdf1f7eb0.jpg

40 kommentarer

 • […] Så nu glæder jeg mig bare til at smage. Hehe. I kan se konkurrencen her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie F L

  Jeg må indrømme, at jeg ikke er typen, der finder alt chokolade lige tiltrækkende. Der er virkelig forskel på sagerne. For mig handler chokolade om smagsoplevelsen af at få så mange smagsvarianter, der harmonerer med hinanden, ind i et så lille et vidunder som muligt. Det kan ikke bare ses men bestemt også smages, om vi snakker kvalitet. Det samme synes jeg er vigtigt, når man laver desserter. Spar endelig ikke på chokoladen og dets kvalitet. Det samler det hele til sidst. Chokolade er ikke bare chokolade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Mums, chokolade.
  Ser da vildt lækker ud ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åhh, hvor er denne konkurrence lige én for mig. Jeg absolut elsker mørk chokolade.. jah, man kan vel kalde det en fetish faktisk. Hver gang jeg er på ferie, så er det et must for mig, at finde mørk chokolade, som på den ene eller anden måde fanger mig, på grund af indpakningen, fordi den er økologisk og fairtrade, eller simpelthen bare fordi, at det er fantastisk at afprøve nye chokolader – og fordi jeg ikke kan lade være. Jeg er afhængig big time..!
  Når jeg er i Berlin, skal jeg ALTID forbi Lindt’s outlet, hvor jeg sidste gang købte 25 (!) plader 90% chokolade med hjem.
  Håber jeg vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh alt chokolade er jo fantastisk – men fyldt chokolade med saltkaramel eller nougat er lige en tand mere fantastisk. Det må rigtig gerne være chokolade af god kvalitet men jeg skal virkelig heller ikke se mig for fin til en Holly bar eller en Kit kat. Chokolade i alle afskygninger er bare det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Hansen

  Fyldte chokolader! Bare ikke med nougat

  charlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese Borbye

  Chokoladekærligheden herfra er stor og alsidig! Der er kærlighed til alt lige fra mørk kvalitetschokolade til lys med lakrids til kinder maxi (som vil nærmest ikke kan betegnes som chokolade, men som smager vidunderligt!). Min hverdagskærlighed består i ALTID at have en plade mørk chokolade liggende i køleskabet…det må aldrig glippe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma s

  Jeg eeeelsker chokolade, og ved godt, hvem jeg skulle dele den med – mig!;) haha ej, min kæreste og familie måtte også godt smage ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!
  I anledning af valentinsdagen vil det vare en passende gave, at vinde til min kære husbond. Han elsker chokolade!!
  Mvh Ulrika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Bülow love lakridser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker chokolade… Jeg har læst at om nogle (en del) år har vi ikke nok chokolade, og da jeg læste det blev jeg ret så ked af det, og begyndte at forestille mig en verden uden chokolade! Det var VIRKELIG svært!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Mmmm…. Lige en præmie efter mit hjerte.
  Jeg elsker chokolade i alverdens afskygninger, men nyder virkelig at få et godt stykke kvalitetschokolade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  Jeg har for nyligt opdaget islandske Snjó Boltar, der er chokoladekugler overtrukket med et tyndt sukkerlag og så et lille stykke lakrids i midten. De er SÅ gode! Dem skal I prøve, hvis I støder på dem et sted :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Chocolate doesn’t ask silly questions, chocolate understands ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louis

  det er den forbudte kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Haha, min kæreste flækkede lige af grin, da jeg viste ham indlægget! Han er begyndt at tro, at det er en fast ting på indkøbslisten, at vi skal have chokolade fordi jeg er så vild med det. Jeg fik endda chokolade som en del af min julegave! :-D Mmmmmh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mine veninder og jeg har i dag snakket om hvilken fødevare vi for alt i verden ikke vil blive allergisk overfor og vi valgte alle 3, uden tøven, chokolade! Mørk chokolade that is! Vi elsker det simpelthen! Så hvis jeg vinder, så skal det deles med dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åhh, det ser lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg elsker chokolade men ikke valentines day så gør mig glad med lidt lækkert <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Jeg elsker chokolade i alle afskygninger. Men jeg må indrømme, at det først er inden for de seneste par år, at jeg for alvor har kastet min kærlighed på god, mørk, 70%+ chokolade. Indtil da foretrak jeg en god gang mælkechokolade med nødder. Eller marabou m. daim. Eller toblerone. Nu spiser jeg mørk chokolade mere eller mindre hver dag. Bare et enkelt stykke eller to. Og også mælkechokolade indimellem – jeg elsker det hele!

  Glædelig valentinsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Skriver

  Øj man! Elsker bare chokolade – vi har et meget simpelt men godt forhold. Tak for en dejlig blog og konkurrence!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis jeg skulle leve af en slags “Mad” ville det være chokolade, ret pinligt at indrømme men bedste måde at beskrive min kærlighed til det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  God kvalitets chokolade,får min mund til at løbe i vand,elsker det. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine K

  Lykken er blandt andet, at tage et stykke kvalitetschokolade i munden, lade det smelte på tungen, og mærke hvordan endorfinerne spreder sig fra hjerne til fingerspidser :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine K.

  Lykken er blandt andet et stykke kvalitetschokolade, som langsomt smelter på tungen, og spreder endorfinerne rundt fra hjerne til fingerspidser. Man er vel bare et menneske – eller rettere; en kvinde ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  I mine øjne findes der ikke noget bedre end chokolade. Chokolade kan redde ALT! Et knust hjerte, en dårlig dag, ALT!
  Jeg elsker ganske enkelt chokolade ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Åh hvor ville det være en lækker ting at varme sig på, nu hvor ferien snart er ovre! Chokolade er altid fantastisk, men når der gemmer sig en lille overraskelse indeni, er det ekstra lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Life is like a box of chocolate – you never know if you’re gonna get one … Men jeg håber. ;)

  Skon konkurrence og god Valentinsdag til jer tøser. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line N.

  Jeg elsker chokolade i alle afskygninger, men favoritten lige nu er en lækker mørk chokolade og gerne med et strejf af lakrids :)

  – Glædelig valentins dag :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Chokolade kan redde ALT:-) Specielt god kvalitetschokolade kan virkelig gøre min dag bedre. Det er det som jeg nødigst vil undvære af søde sager:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  “I have this theory that chocolate slows down the aging process…. It may not be true, but do I dare take the chance? ”

  Sagen er den at der (hånden på hjertet) sjældent går en dag uden jeg spiser chokolade….og jeg vil helst ikke dele. Sorry.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At nyde et lækkert stykke mørk chokolade med en god kop the – hvis der så til og med er gang i brændeovnen, så kan det ikke blive bedre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Årh, jeg vil sååå gerne vinde!
  Jeg er jo seriøst kæmpe chokoladefan! Virkelig! mmmmh,
  Forleden smeltede jeg noget 70% og tilføjede tørrede tranebær samt ristede græskarkerner, så det blev til nogle lækre chokoladebarer, som jeg til sidst rullede i knuste hasselnødder! mmmmmh det var så lækkert altså!

  God dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Når jeg “craver” noget sødt eller lækkert, så er det ALTID chokolade! Og for mig ville det være en umuligt at leve uden… Og når man så endelig står nede i butikken og skal vælge blandt de lækre varianter, så er det svært at vælge. Men nogle jeg virkelig er begyndt at holde af er mørk chokolade med chili og marabou med marcipan. MUMS!
  Glædelig valentinsdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Madsen

  Jeg har en meget stor kærlighed til chokolade, findes der noget bedre end en rigtig god chokolade. NEJ vel.
  Jeg elsker at sidde en lørdag aften sammen med min kæreste og nyde en virkelig god chokolade. Det er rigtig hygge for mig <3
  Hvem ville ikke gerne smage Hotel Chocolats lækre chokolade? Det ville jeg i hvert fald gerne :-D
  Glædelig valentinsdag til jer og god weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Min chokoladekærlighed er stor, men desværre også ret besværlig: jeg får nemlig nældefeber-anfald af chokolade! Jeg elsker virkelig chokolade, og skal jeg forkæle mig selv, er det ALTID med chokolade – men også altid med voldsomt kløende udslæt dagen efter. Men når jeg elsker chokolade så højt, tager jeg det gerne med – en gang i mellem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Rasmussen

  Jeg er vild med mørk chokolade med lakrids eller chili – og måske også chokolade fra Hotel Chocolat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg var barn kunne jeg slet ikke lide chokolade – hverken som pålægschokolade, i julekalendre eller i kage. Men som årene gik ændrede det sig og idag ELSKER jeg chokolade. Gerne så mørk som mulig og allerhelst kvalitetschokolade hvor man kan smage kærligheden :D
  God weekend og glædelig valentinsdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Min chokoladekærlighed er stor, og jeg har tænkt mig at fejre den i dag ;-) Jeg har hørt meget godt om Hotel Chocolat og har længe godt kunne tænke mig at spise derinde næste gang turen går til Kbh, men en smagsprøve i form af lækre chokolader i deres reneste form, ville da slet ikke være af vejen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Faktisk er det først for nyligt, at jeg er begyndt at nyde chokolade – god chokolade.

  Jeg har i mange år desværre været syg, hvorfor jeg ikke har rørt “usunde” sager i ca. 6 år. Dog besluttede jeg må for, at jeg måtte smage bare et lille stykke af såvel lakrids og vingummi som af chokolade – Og kun sidstnævnte sagde mig noget!

  Nu øver jeg mig hver dag med et lille stykke :-) I går overraskede min mor (som jeg hjælper/støtter mig lidt ;-) ) med et lille stykke Valrhona (Jivara), da man kan købe dem i “stykker” OG HOLD OP DET VAR GODT :-)

  Hav en rigtig dejlig weekend :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde og lækre saltmandler