Lidt kærlighed fra os til jer ♥

Køkkenet åbner snart igen

 photo Bildschirmfoto2013-04-09um155602_zpsf5d5fd62.png

Kære læsere,

it’s been a while.

 

Lidt naivt, havde vi jo tænkt, at færdiggørelse af uddannelse, opgaveskrivning og praktik- og jobstart gik hånd i hånd med madlavning og spændende blogindlæg til jer.
Well, sådan blev det ikke. Vi har holdt en mere eller mindre ufrivillig blogpause her i de senere vintermåneder, og er nu, ligesom forårssolen og knopperne på træerne klar til at give den gas igen.

Vi åbner Smagsløjer-køkkenet igen 1. april. Efter en forårsrenovering, er vi forhåbentlig klar med nye farver på væggene og lækker mad på tallerknerne.
Vi kommer til at blogge, når det passer ind i hverdagen. Når vi får lavet mad der er værd at vise frem. Når vi har tid til at fotografere den.

Vi håber, at i er klar til at følge med igen? Har i nogle gode bud på sager vi skal afprøve i køkkenet, er det nu, i skal skyde løs :-)

VI GLÆDER OS TIL, AT BLOGGE FOR JER IGEN!

Vi har selvfølgelig ikke holdt spise-pause siden januar, faktisk har vi spist og hygget en hel del. Følg endelig med på Instagram: @mariaelise  og  @christiinanielsen

 photo 8af69f90-811e-4323-bbf6-3e8d1f180e4c_zpsab1f82fa.jpg

3 kommentarer

 • Dejligt i er tilbage :)

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se noge af jeres bud på retter hvor der er spirer i. Det smager jo skønt, men de er også lidt svære at finde ud af hvad man skal bruge dem til og hvordan man skal tilberede dem!

  Glæder mig til en masse lækre opskrifter.
  God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uddannelse samtidigt med man skal opdatere en blog minimum en gang om ugen det er ikke så realistisk nej og slet ikke sammen med alt det andet. Taler af erfaring :) Men godt i snart er tilbage igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har ikke nogle særlige ønsker, jeg vil bare sige, jeg er glad for, I snart er tilbage igen! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt kærlighed fra os til jer ♥