• ···
Partytip // Mojito Jelly Shots

Madpakketip // Spinatomelet på 2 minutter

 photo 1-blogapril003_zpsd7c77088.jpg

Det er ofte i spørger til madpakke inspiration her på bloggen. Mine madpakker er ofte meget simple, men jeg elsker dem. Elsker at bruge tid på at lave dem, gå og glæde mig til at skulle spise og til at høste misundelige blikke omkring frokostbordet.
For mig, fungerer det tit, at der er noget at vælge imellem. Noget sprødt og noget blødt, noget surt og noget sødt.
Ofte har jeg en grøntsagsomelet som denne med, hvor alle resterne fra køleskabet kan bruges. Ligger jeg inde med lidt laks eller kylling, tager jeg også gerne det med.

Det smarte er, at alle rester fra køleskabet kan bruges. Omeletten kan varieres til det uendelige. Jeg laver tit et par stykker ad gangen, og fryser dem ned, så kan de tages op aftenen inden arbejde.

Madpakkeomelet med spinat, 2 stk. 
2 store øko æg
1 dl skummetmælk
1 stor håndfuld spinat
Salt og peber

Rør sammen og steg i en smule olie.
Fyld som på billedet: lidt hummus eller hytteost, spinat, avocado, peberfrugt, tomater og edamamebønner.

 

//Simpelt og nemt. Hav en dejlig dag og husk en god madpakke på job :-)

 

   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Partytip // Mojito Jelly Shots