Müslibar med lakrids

Photobucket Meget inspireret af Christinas indlæg om müslibar, kastede jeg mig over projektet med stor iver. Da jeg for en måned siden var i torvehallerne med C, købte jeg noget lækkert lakridspulver fra Johan Bülow, (ja, endnu en lakridsfan - indrømmet) som jeg valgte at komme i. Kan anbefales, hvis man også er glad for lakrids. Photobucket PhotobucketIngredienser 1 ds kondenseret mælk (ca 400 g) 250 g finvalsede havregryn 80 g kokosmel 225 g müsliblanding 130 g blandede kerner og frø 2 tsk lakridspulver Tænd ovnen på 130 grader og beklæd en lille bradepande med papir (ca 23 x 33 x 4 cm). Varm den kondenserede mælk op i en gryde. Bland alle de andre ingredienser i en store gryde imens, hæld den varme mælk over og rør grundigt rundt. Tilsæt eventuelt en lille sjat vand, hvis ikke blandingen vil samle sig. Hæld blandingen i bradepanden og glat ud med en dejskraber eller basiden af en fugtet ske. Bag blandingen i en time, og lad den herefter hvile i 15 minutter. Skær blandingen ud i barer, afkøl dem helt inden de spises.