Forårsruller massere af grønt

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket I sidste weekend lavede jeg, og to af mine kammerater hjemmelavet forårsruller. Det er ikke noget jeg rigtig har gjort mig så meget i før, kun én enkelt gang. Umiddelbart kan det måske godt lyde, som et kæmpe projekt og måske en anelse uoverskueligt. Men jeg vil gerne slå et slag for disse hjemmelavet ruller. Ikke kun fordi, at man er helt sikker på hvad alle ingredienserne ærligttalt er - men også fordi de slet ikke kan sammenlignes med købeforårsruller. Og ingredienserne kan jo varieres i en uendelighed. Her er vores opskrift: Ingredienser ca. 30 stk. 500 g. svinekød. 1 pk. forårsrulledej 1 plade glasnudler 1/2 hvidkål 1 bundt koriander 6-7 gulerødder 2 bundter forårsløg 2-3 chili 2 fed hvidløg 3-4 tsk ingefær 2 spsk sukker 1 dl fiskesovs 1/2 dl soya Kom kødet i en gryde, og lad det stege ved svag varme. Mens kødet steger, snittes alle grøntsagerne; hvidkål, gulerødder, forårsløg, chili, ingefær, og koriander. Alt dette kom vi i en stor gryde, og lod det stege i en 6-7 minutters tid. Vi tilføjede ca 1 dl fiskesovs, og 1/2 dl soya. Man kan evt. tilføre et par spiseskefulde sukker. Lad blandingen stå over blusset og stege i 10 minutter, så alle de forskellige smagsnuancer kommer frem. Hæld kogende vand over dine glasnudler, og lad dem stå i et par minutter. Si vandet fra, og kom dem op i gryden, sammen med kød og grøntsager. Den færdigekøbte dej tages nu frem, og så er det ellers med at rulle sine forårsruller. Jeg har lavet en lille guide - så I kan se hvordan man folder dem, så de ligner de forårsruller vi alle kender. Det er uden tvivl virkelig en smagsoplevelse, i forhold til de færdigkøbte forårsruller. Så mine anbefalinger er hermed givet. Velbekomme. Photobucket Endnu en gang tak til den søde blogger Daniel Ishøj, som har hjulpet med billederedigering.