RAW havregrød

Photobucket Photobucket Da morgenmåltidet som regel er mit foretrukne, måtte jeg også prøve RAW tendensen af her. Projektet var havregrød, naturligt og uden opkog. Her er min opskrift: 3 dl havregryn (jeg brugte grovvalsede) 1 dl dadler uden sten 1/2 spsk kanel 1 knivspids salt 1 dl rosiner Vand Havregrynene stilles i blød 1-3 dage før havregrøden skal spises (dette skulle gavne fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer + hjælpe til grød-konsistensen). Vandet på grynene skal skiftes min. 1 gang dagligt. På "grød-dagen" skal havregrynene drænes for vand, røres godt rundt så rette konsistens opnås. Dadlerne finthakkes (eller blendes) og blandes i, sammen med dadlerne og salt. Tilsæt rosinerne og servér - tilsæt evt lidt frugt eller nødder. Jeg synes denne morgenmad var et lækkert alternativ til det vante og smagen var god. Eneste lille minus var at grøden er kold, hvilket er en lidt sjov fornemmelse pga konsistensen. Dette tror jeg dog er et spørgsmål om tilvænning! Prøv det og tilsæt dit yndlingsfrugt :- )