Chokoladecupcakes

Photobucket En kage der virker hver gang, er disse nemme chokoladecupcakes. Ja - de plejer ganske vidst at ligne cupcakes, dvs. lidt højere, større og med dekorativt tylle-frosting på, men i min iver efter at indvie nye store metalmuffins forme, blev kagerne altså en anelse mere flade. Skidt pyt, smagen er den samme - og den er god! Photobucket opskrift til 10-12 stk. 100 g mek 20 g usødet kakao 130 g sukker 1 1/2 tsk bagepulver lidt salt 40 g usaltet smør 1,2 dl mælk 1 æg 1 tsk vaniljesukker 50 g hakket mørk chokolade Tænd ovnen på 170 grader - jeg bruger varmluft. Pisk smør, sukker, kakao, bagepulver, salt og mel med en elmixer, til alt er blandet og massen er jævn. Pisk mælk, æg og vaniljesukker sammen, i en anden skål, og bland de to skåles indhold. Pisk massen til glat konsistens opnås. Vend det hakkede chokolade i dejen. Put papirsformene i metalmuffinsforme, og fyld dem 1/3 op. Bag kagerne i 20-25 minutter. Til frosting skal du bruge 300 g flormelis, 100 g blødt smør, 0,4 dl mælk, 50 g smeltet mørk chokolade. Smeltet chokoladen og lad den køle af til stuetemp. Pisk flormelis og smør sammen, og tilsæt mælk. Hæld chokoladen i, og pisk. Jo længere der piskes, jo luftigere bliver frostingen.