Chokolade Cupcakes med hindbærmousse

Photobucket Forleden aften havde min kære veninde bagt disse smadder flotte og ikke mindst lækre cupcakes. Fantastisk torsdagstreat at forsøde aftenen med. Hun er smadder dygtig til at bage, så disse lyserøde prinsessekager hittede jo selvfølgelig. Så her får I lidt billedespam, for de er bare så fine. Chokolade Cupcakes 250g hvedemel 1 tsk natron 225g sukker 50 g kakao 1 tsk vaniliesukker 1 1/4 dl mælk 1 dl smør 2 1/2 dl. yoghurt naturel 1 æg 75-100g hakket chokolade. Alle de tørre ingredienser kommes i en skål med ca. 2/3 af den hakkede chokolade. De våde ingredienser blandes i en anden skål, og piskes kort- til massen er nogenlunde ensartet. De tørre ingredienser blandes nu i, og de skal nu vendes stille og roligt sammen med resten af den hakkede chokolade. Den sidste del af chokoladen smeltes over vandbad, og vendes i massen. Hæld massen i dine muffinsforme, og lad den bage i varmluftovn ved 200 grader, i ca. 15 minutter - de skal være en smule klæ indeni. Hindbær mousse 500 g. frosne hindbær 1 citron (saften) 200 g. flormelis 3 blade husblas 1/2 L. piskefløde Husblasen ligges i blød i koldt vand. Blend hindbær sammen med citronsaft og flormelis. Når massen er blendet sammen, presses det gennem en sigte. Smelt husblasen over svag varme, og lad den køle af inden den røres i hindbærblandingen. Fløden piskes og vendes i bærrene. Kom hindbærmoussen i køleskabet, til den er tilpas stiv. Når kagerne har kølet af, og din hindbærmouse er stivnet - kan du pynte dine cupcakes med hindbærmoussen. Vi havde nogle sukkerhjerter, som vi dekorerede med. Og ellers vil et hindbær helt sikkert også være rigtig flot og lækkert. Velbekomme. Photobucket Photobucket