Fuldkornsbrød - helt uden mel.

Desktop1 Nogle gange støder man på små lækre opskrifter, som simpelthen er for gode til ikke at dele. Som for eksempel en fra denne måneds iform blad, hvor de har nogle opskrifter på brød uden mel. Da jeg lige tager en uge fri for kulhydrater og stivelse (brød, pasta, ris, kartofler etc.) faldt det i rigtig god jord. For hvis man skal holde det helt uden melprodukter, så er det her "snyde" brød altså fantastisk. Jeg er helt sikkert fan, og vil fremover kun bage dette. Så HURRA for en god opskrift som hermed er givet videre. Og da opskriften jo stammer fra et iform blad, så er der selvfølgelig fordeling af næringsindhold. - har været nødt til at lave dem i muffinsforme, da jeg ikke havde nogen brødform ved hånden. Men næste gang bliver de bagt som et brød, for at få den helt rigtige brødfeeling ;- ) Næringsindhold pr. muffin (ca. 25 muffins) Energi: 162 kcal. Protein: 5,5 g. Kulhydrat: 4,5 g. Fedt: 14 g. Kostfibre: 1,6 g. IMG_4987 Ingredienser 150 g. mandler 100 g. sesamfrø 100 g. hørfrø 100 g. solsikkefrø 150 g. græskarkerner 1 dl raspolie 2 tsk havsalt 4-5 små æg Fremgangsmåde Mandlerne hakkes i en minihakker, så det bliver til mel. Alle frø blandes sammen med melet. Æggene piskes sammen i en skål, og blandes med alle frøene, samt salt og olie. De bages i ovnen (varmluft) ved 160 grader i 35 minutter. Dog skriver de i bladet, at hvis det er i en brødform, så 70 minutter ved 160 grader. Desktop1-1