Spæd spinat med squash, radisser og sød melon

Photobucket Denne salat blev egentlig til, da jeg ville prøve at kombinere grillet squash med nogle af alt det lækre forårsgrønt der fristede, da jeg handlede forleden. Jeg hev ned fra hylderne, endte med lidt sprødt og lidt sødt og toppede det hele med fine forårsradisser med masser af smag og en ordentlig håndfuld persille. Photobucket Ingredienser Spæde spinat blade 1/2 squash 1 håndfuld pinjekerner 2 håndfulde persille 5 radisser 1/2 honningmelon Steg squash og pinjekerner på en pande. Imens vaskes grøntsagerne, og snittes i mundrette størrelser. Spinatbladene lægges i bunden af dit fad, hvorefter de lune squash og kerner tilføjes. Til sidst pyntes med de søde og sprøde grøntsager/frugt, og salaten er klar til servering. Du kan eventuelt hælde lidt god olie eller en honning/citron marinade henover. Jeg var i færd med at tø jordbær op, så lidt rød saft fra dem, blev vores "dressing". ...At vejret så viste sig fra sin pæneste side og salaten derfor udgjorde årets første aftensmad på altanen, gjorde den bestemt ikke dårligere :-) Photobucket