Citrusade - læskende lækkert

Photobucket ... En sommerbombe uden lige - med masser af vitaminer, farver og smag. Inspirationen fandt jeg i Go' Morgen Danmark, hvor der blev presset læskedrik for fulde gardiner. Smagen er god, og jeg synes bestemt det er en fordel at ingredienserne er så simple, at smagen nemt kan justeres. Jeg brugte 4 grape og 2 appelsiner for en frisk morgenversion, men er man ikke så meget til grape - eller bare mere til sød appelsin saft, byttes der bare om på forholdene. Opskrift En justeret version, idet jeg har fjernet en masse sukker og fundet balancen mellem appelsin og grape. 1 1/2 øko citroner 1 1/2 lime knapt 1 dl sukker 4 grapefrugter 3 appelsiner isterninger + koldt vand Skræl det yderste tynde gule og orange skal af citroner og appelsiner, kom skallerne i en gryde med sukker og vand. Kog det op i 10 minutters tid og sigt lagen. Pres saften af appelsiner, citroner, lime og grapefrugter og bland juicen med den varme lage, samt koldt vand til det rette blandingsforhold opnås. Sæt det hele koldt og servér citrusaden med masser af isterninger og farverige sugerør! Photobucket Photobucket