Roastbeef med hasselbagte kartofler og asparges

Opdateretfornylig1-002 Denne ret er en af favoritterne. Det er faktisk overraskende nemt, og smager jo fantastisk. Og hvilken fantastisk enkel ret at handle ind til. 3 ting kan du slippe afsted med - det er noget vi kan lide. Ingen større præsentation af retten, synes den taler for sig selv: en skøn sommer ret. Ingredienser 1 roastbeef kartofler asparges salt, peber, oliven & sesam Fremgangsmåde Roastbeef Kog kødet i ca. 18 minutter - det er alt efter størrelse. Denne steg var en medium en af størrelsen. Hvis du er i tvivl, kan du altid høre slagteren ad - han kan helt sikkert fortælle dig, den præcise tid på det stykke kød du nu måtte købe. Når kødet er kogt, brunes det på panden med olie, salt og peber. Når kødet er brunet, pakkes det ind i staniol, og skal have lov at trække en 5-10 minutters tid. Hasselbagte kartofler Kartoflerne skrælles eller skylles (alt efter hvilke man har købt) De skrællede kartofler skæres halvt igennem hele vejen hen saa de er fin rillet. Kom olie, salt og peber paa - drys slutvis med sesamfroe.. De bages i ovnen ved 200 grader i 40 minutters tid.                                                            Asparges                    Skyl dine asparges, og kom dem i en skaal. Kog noget vand, og haeld det over. Lad dem ligge i det kogende vand i 5-7 minutter og saa er der serveret! Opdateretfornylig2