Knasende kylling i mandelcrunch

Photobucket Endnu en lækker sag, direkte inspireret af Flad Mave konceptet. Jeg har de seneste uger spist umådelig store mængder kylling - lidt af en overvindelse, for en anti-kødspiser som jeg. Til gengæld har det sat krav til kreativiteten, idet jeg har været nødsaget til at gøre et eller andet ved de, ellers så, kedelige kyllingefileter. opskrift - 2 personer (2 + madpakker) 50 g mandler 2 spsk. Sukrin Strø Sukker / Perfect fit Strø 1 tsk karry 1 spsk rugmel lidt salt og peber 2 æg 600 g kyllingefilet 2 spsk flydende Kærgården Blend mandler, sukrin, karry, rugmel, salt og peber i din blender. Læg rasp-blandingen i en flad tallerken. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken, vend så kyllingestykkerne i æg og derefter i raspen. Kødet steges i fedtstoffet ved jævn varme - ikke for varmt, så bliver crunchen hurtigt sort. Er man 4 mennesker om at spise en portion som denne opskrift, giver det 300 kcal. pr person - serveres med en lækker grøn salat. Photobucket