Bønnesalat med æg og mandler

Photobucket Denne lækre salat blev hurtigt en af favoritterne herhjemme. Den er smadder nem at lave, mætter godt og har masser af smag. Servér eventuelt lidt grillet kylling, eller andet godt kød til. opskrift 400 g grønne bønner (fra frost) 1 spsk. friskhakket persille 4 hårdkogte æg 50 g grofthakkede mandler dressing 3 spsk olivenolie Saften fra 1 lime 1 spsk balsamico 3 spsk minimælk 1 tsk grovkornet sennep Karry, salt og peber Bønnerne overhældes med kogende vand og trækker herefter i 4-5 minutter. Bland dressingen og hæld den over de lune bønner. Lige inden servering, drysses der med hakket æg, hakkede mandler og persille. Note: Salaten her er endnu en Spis maven flad-opskrift. Dvs der er øget fokus på monuumættedefedtsyrer (fx i form af olie og mandler). Salaten rækker til 4 personer, hvor man vil lande på 250 kcal. pr person. Photobucket