Endelig blev det tid, til indvielse af min nye labre is-maskine. Nu kunne jeg nemlig ikke stå imod længere, alle de lækre is-fristelser rundt i blogland, en is-sulten mave eller to, kombineret med en ligeså is-glad nabo der var frisk på tanken om en dele-ismaskine, så var lykken gjort - og ismaskinen indkøbt.
Al begyndelse er svær - jeg har kasseret en enkelt frugtvariant, da konsistensen har drillet mig en smule, men denne luftige skildpadde-version var der ingen grund til at kassere, den blev spist op og gjorde lykke i sommer-maverne.
opskrift
2 æggeblommer
2 dl mælk
4 store chokolade skildpadder
20 g flormelis
1 1/2 dl piskefløde
Smelt 2 skildpadder over vandbad, pisk æg og flormelis sammen og bland med chokoladen og derefter mælk. Piskefløden piskes til flødeskum, og vendes med chokolademassen. Kør på ismaskine i 30 minutter.
Når isen er færdig, knuses de sidste skildpadder og vendes i isen. Isen bør kunne spises direkte fra maskinen, min var en smule for flydende, så den blev frosset lidt mere.