Chilimarineret kæmperejer på sprød salat med blød guccamole

Opdateretfornylig2-012 En absolut favorit blandt mange forretter. Meget simpelt, og utrolig lækkert. Chilimarineret rejer på sprød salat med en blød guccamole. Nogle gange skal en forret bare være let, og velsmagende. Denne kan laves i forvejen, og alt kan klar gøres timer før servering. Ingredienser (4. pers) 1 ps. storerejer 1 ps. blandet salat 1 avocado 2 spsk fromage frais 1/2 citron 2 1/2 dl. olivenolie 3-4 røde chili 3 fed hvidløg 1 spsk acacie honning salt og peber junijuli2012095 Fremgangsmåde
  • Pres hvidløgene og hak chilien. Bland nu dressingen sammen.
  • Hæld dressingen over de optøet rejer, og lad dem stå på køl i 6-8 timer. 8 timer senere...
  • Skyl salaten og anret på tallerkener.
  • Halver avocadoen, fjern sten samt skal og stavblend, sammen med en saften fra 1/2 citron, 2 spsk fromage frais og smag til med salt og peber.
  • Tænd pande, og steg rejerne ca. 1 minut på hver side.
  • Pynt tallerken og servér. Velbekomme.