Svampede bananmuffins med karamel-chunks

Photobucket Som tidligere nævnt, blev en del af vores Englands-tur også brugt på at få fyldt godt op i kagesortimentet. Én af sagerne jeg ikke kunne modstå, var fra supermarkedets egen linje, der laver ingredienser til det finere bagværk. Priserne var overkommelige, emballagen stilren og tiltalende og produkterne uendelige. Jeg hapsede, blandt andet, denne fine bøtte indeholdende "A handfull of Fudge Chuncks". Forleden dag, fandt jeg så ud af hvad de skulle bruges til - nemlig Nigella's bananmuffins... Kagerne er helt perfekte - svampede, søde, hurtige at bage og særdeles velduftende!   opskrift til 15 muffins 3 modne bananer 1 1/4 dl vegetabilsk olie 2 æg 250 g mel 90 g sukker 1/2 tsk natron 2 tsk bagepulver 150 g karamelstykker Forvarm ovnen til 200 grader og gør muffinformene klar. Mos bananerne med en gaffel og sæt dem til side. Kom olie i en lille skål og pisk æggene i. Kom mel, sukker, natron og bagepulver i en stor skål og bland det sammen med æggemixen og bananmosen. Vend karamelstykker (grofthakket chokolade kan også sagtens bruges) i dejen og fordel det i formene. Bages i 20 minutter. Photobucket Photobucket