En hvid italiener: Pizza bianca

Photobucket Og sådan gik det til, at pizzaen gik fra rød til hvid, fra grøntsager til ost og derfra, tog den lige vej til succes! opskrift pizzadej efter eget valg - du kan vælge grov bund som her eller den traditionelle hvide med durum som her   fyldet her, rækker til 2 mindre pizzaer. ca. 200 gram ricottaost ca. 45 gram parmasanost ca. 200 gram mozarellaost ca. 45 gram pinjekerner 4 fed hvidløg frisk rosmarin olivenolie salt og peber Lav pizzadejen i god tid, så den kan nå at hæve godt. Varm ovnen op til 250 grader. Rul dejen ryndt ud og smør ricottaost på. Riv parmasanost over bunden og fordel skiver af mozarella og pinjekerner på. Skær hvidløg i tynde skiver og hak rosmarin fint. Dette drysses over pizzaen, dryp med olie og krydr med salt og peber. Bag pizzaen midt i ovnen i 10-12 minutter. Photobucket