Mini Hotdogs

Photobucket Da herrene spillede om semifinalepladsen sidste uge, havde vi samlet godt selskab til pizza, bold og hotdogs. Hotterne blev lavet i mini-format, hvilket tilføjede lidt humor og spas in the making. Hotterne er de perfekte "finger-madder", snacks eller hit i børnehøjde - vi var i hvertfald særdeles begejstrede... Photobucket Photobucket Dejen er en almindelig snobrøds-agtig dej, tilsat lidt grahamsmel. Målene er nogenlunde: 20 g gær, 2 dl lunkent vand, en skvis salt, 1 dl grahamsmel og 1 1/2 dl hvedemel. Lad dejen hæve lidt, og form små pølsebrød. Brøddene bages i 10-15 minutter ved 200 grader. Fyldet blev ganske originalt, men kan selvfølgelig arrangeres så det udgør den perfekte hotdog for den enkelte. Vi ristede coctailpølser i ovnen, svinede med ketcup, sennep og remulade. Sjaskede med mini pickles og dryssede med ristede løg. I al sin enkelthed - den perfekte snack, der med garanti vil impornere dine gæster, om ikke andet, så på nuttetheds-faktoreren! Photobucket