Grimme men virkelig velsmagende hvide chokotrøfler med citron

Photobucket Nå, så lykkedes det ellers at spilde en lørdag eftermiddag  i køkkenet.. De lød ellers så gode, de dér chokoladetrøfler og jeg var virkelig klar til årets første konfekt-agtige indlæg. Noget gik galt, massen ville ikke størkne (trods lange timer på køl og frys), nydelige kugler blev til kluntede klumper - men smagen, den kan man ikke tage fra dem, og det er da også derfor dette indlæg overhoved fandt vej herind. Måske skal det lige siges, at jeg aldrig bliver bedste venner med chokoladetemperering og sager der skal størkne på køl - min tålmodighed holder ikke til det, men sådan er vi jo så forskellige... Lad dig derfor ikke skræmme af de grimme kugler, prøv dem af - de smager vidunderligt! opskrift 150 g hvid chokolade 1 1/2 citron - skallen heraf 1/2 dl piskefløde 100 g mørk chokolade Flormelis eller andet guf du kan skjule pynte kuglerne med Knækket hvid chokolade og reven citronskal overhældes med den meget varme fløde. Der røres let, til chokoladen er smeltet og massen er jævn. Lad dette køle af, til det er stivnet en smule - omkring 3 timer. Tril kugler i mundrette bidder, lad dem køle let af igen, overtræk disse i mørk chokolade og tril til sidst i flormelis eller hakkede nødder. Opbevares køligt. Photobucket