Galette med gulerødder og hytteost

Photobucket Photobucket Jeg havde en dejlig portion gulerødder liggende - friske, økologiske og i fine forskellige farver. Nok blev der spist mange gulerods-snacks og stænger, men for at komme af med dem alle, måtte de også i aftensmaden. Det kom der denne lækre galette ud af - det var egentlig en gang "tøm køleskabet" men blev lidt af et hit, som vi allerede har lavet et par gange siden da. Derfor: Nem og lækker efterårsmad, det mætter, er sundt og fungerer alletiders i madpakken. Photobucket Galette med gulerødder til 2 personer 1 portion grov snyde-tærtedej tilføjet friske krydderurter (fx persille) og krydderier 1 dåse tomatpuré 6 gulerødder 4 spsk hytteost 1 løg 2 spsk solsikkekerner 2 spsk olivenolie 1 spsk timian Rul to tynde og runde tærtedeje ud, smør med et tyndt lag tomatpuré. Fordel hytteost ud på dejen, lad kanterne på 2-3 cm være frie for fyld. Skær løg og gulerødder i tynde skiver og fordel dem på tærterne. Hæld en smule olivenolie over og drys godt med timian og solsikkekerner. Buk kanterne op om tærten og gør dem klar til bagning. Bag tærterne i 25 minutter ved 180 grader. Photobucket