Gulerodsfrikadeller

Photobucket Photobucket Forleden bestod aftensmaden af disse vegetariske frikadeller. De er utrolig nemme, billige at lave og kan spises til et hav af lækre salater.  Jeg brugte nedenstående opskrift, næste gang vil jeg dog bruge en smule mere mel og sesam, da jeg synes der skulle lige lovlig meget rasp i, for at få dem sammenhængende. Desuden skal man huske at stege dem på temmelig svag varme og ikke være utålmodig, mine blev nemlig lige klæge nok indeni.   Ingredienser: 300 g revne gulerødder 2 hakkede forårsløg 1 lille bundt hakket persille Friskhakket basilikum 5 spsk sesamfrø 2 spsk hvedemel 1 dl mælk 2 små æg ca. 5 spsk rasp salt og peber efter smag   Bland gulerødderne og krydderurter i en skål, vend mel og sesam heri. Æg og mælk røres i. Tilsæt rasp til farsen virker sammenhængende. Form til frikadeller og steg på begge sider. Steg i olie og sørg for at den er godt varm inden frikadellerne kommes på panden. Velbekomme ;-)