Snack: Grønne kål-chips

Photobucket Rosenkål har i min familie, altid været en udskældt lille størrelse. En af dem, man aldrig rigtig smager, fordi de øvrige generationer har fået det tvunget i sig som børn... Jeg gik til rosenkålene på en mere utrditionel facon - og resultatet blev grønne chips! Et udemærket alternativ til de lækre edamamebønner, for mange af elemenerne går jo igen her. Salt, citron og lidt grønt - en snack er skabt! opskrift 200 gram rosenkål olie salt citron De små kål skylles, hvorefter de yderste blade forsigtigt fjernes. Fjern så mange lag du kan, og brug det resterende kål andensteds. Fordel alle de store blade på et stk bagepapir. Fordel en sjat olie ud på bladene, rist dem i ovnen ved 180 grader i cirka 10 minutter - hold øje, det går stærkt. Vend bladene undervejs, så alle kanter bliver gyldne. Servér straks dine grønne chips, med citronsaft og salt udover. Photobucket