Jule-scones

Photobucket Her hos os, bruges der ofte god energi på et hyggeligt morgenbord juleaftensdag, d. 24 - til gengæld skippes frokosten.   Vi spiser som regel lækker morgenmad sammen, inden vi skal være klar til jule-kirke og videre ud til vores respektive familier. Disse julede scones egner sig perfekt til morgenbordet, ligesom de hurtigt kan nydes som hurtig frokost/kaffepause inden kirke eller Disney Sjov. De laves hurtigt, smager dejligt og så indeholder de kun ingredienser der i forvejen står i  de julede køkkenskabe. 12 lune scones  perfekte lune med lemoncurd eller kold tandsmør 185 g hvedemel 90 g smør 70 g marcipan 45 g flormelis 2 dl kærnemælk 2 tsk bagepulver 1/2 tsk salt 1/2 tsk kardemomme 1 tsk kanel Tænd ovnen og lad den ramme de 225 grader. Skær den kolde smør i terninger. Bland de tørre ingredienser godt sammen - vent med marcipan, smør og mælk. Smuldr smørret i blandingen, til en krummet konsistens opnås. Riv marcipanen og vend i blandingen, sørg for, at det er godt fordelt. Tilsæt mælken og saml dejen let. Del ud i 12 små portioner - ælt og form ikke, bare afsæt små klatter på en beklædt bageplade. Bag på ovnens øverste hylde i små 10 minutter, hold øje. Photobucket Photobucket