Sund og simpel tranebærtreat

Photobucket Jeg fik forleden favnen fuld af smukke røde tranebær. Lige så dekorative og flotte de er - lige så bitre og sure. Jeg spurgte vennerne på Instagram, hvad pokker jeg kunne bruge de fine bær til. Saft, smoothies og småkager var gode bud.  Selvom kombinationen af tranebær og hvid chokolade tiltaler mig - er den svær at presse ind i januar-kuren... Alternativet kommer her - og er perfekt til en lille eftermiddags/aftensnack, uden sukker og ganske fin for blodsukkeret. Vær opmærksom på portionens størrelse - den er lille, man skulle jo nødig smække alle de kalorier på, man lige har løbet af ;-) opskrift 1 moden banan 1 1/2 dl havregryn 1 håndfuld friske tranebær 1 lille håndfuld blåbær (kan undlades) Bananen moses godt. Havregryn vendes i. Bærrene skylles under koldt vand og vendes så i massen. Fordeles på et stk bagepapir, i små runde klatter. Jeg fik 6 ud af portionen. Bag ved 185 grader i 15 munutter. Velbekommen Photobucket Photobucket