Strawberry Cheesecake på ispind

 photo 2-IMG_8791_zps3d043047.jpg Endelig lader det til, at forårsvejret er på vej - og forår, dét betyder is og udendørs-glæde! Den solskinsrige søndag gik med arbejde hele formiddagen, efterfulgt af en time eller 4 i køkkenet - blandt andet med disse lækre sommersager i tankerne. Her får i opskriften på en omgang lækre ispinde, der trods det syndige navn og tunge inspirationskilde, er ganske let og læskende. Hvad siger i?! Er det for tidligt med is, er det sorbet frem for fløde, eller er i selv igang med is-eksperimenterne derhjemme?? 4 sommerlige ispinde 4 dl jordbær 1 flot rundt jordbær til pynt 2 dl creme fraiche (kan erstattes med A38) 2 tsk sukker (med top) 2 tsk citronsaft 1 drys vanilje 3 Digestivekiks 1. Blend de rensede jordbær og mix til puré. Pres denne gennem en sigte, så du undgår for mange kerner. Den fine puré røres sammen med creme fraiche, suller, vanilje og citronsaft - smag til. Knus to kiks og rør dem med. 2. Hæld blandingen i isformene, har du rigtige ispinde, skal du bruge den sidste knuste kiks, til at pynte bunden af isen. Skær et jordbær i skiver og læg en skive ned i blandingen, så yderligt som muligt, så det er synligt når isen skal spises. 3. Frys isene i minimum 6 timer. Isene er principielt langtidsholdbare, men smagen er bedst hvis de spises indenfor en uges tid. Skyl med lidt varm vand på formene, når isene skal op!  photo 1-Opdateretfornylig21_zpsf6f63af7.jpg  photo 3-IMG_8790_zps0eaac6b4.jpg