Peach Melba på pind

 photo 1-IMG_9072_zps0e3d9844.jpg Så er freden saftsusemig forbi (for en stund i hvertfald) for siden sidst, er der sket en del -vigtigst af alt: eksamen er veloverstået og der er dømt sommerferie, i hele 9 uger! Den første uges tid er gået med at komme ned i gear, se søde venner, arbejde lidt og træne en masse. Rigtig dejlig start på ferien! Når solen indimellem har kigget frem, er der selvfølgelig også blevet spist is - det hører sig jo til. Disse lækre peachmelba-stænger er læskende og lækre, så der er ingen undskyldning for, ikke at fylde fryseren godt op. 8 store ispinde 4 meget modne ferskner eller 1 dåse ferskner 300 g frosne hindbær 4 spsk græsk yoghurt 1 tsk vaniljepulver lidt mørk chokolade til pynt Ovenstående mål er vejledende - jeg måler ikke bær og den slags, men sjus og smag dig frem! -Lav to smoothies - den største portion med ferskner, lidt vanilje og det meste af den græske yoghurt. Kør det til en lind masse på blenderen. Hæld lidt fersken-smoothie i bunden af isformene og stil i fryseren til det har sat sig let (en god halv time). -Imens blendes hindbærsmoothien, jeg brugte lidt mindre yoghurt hér og lidt mere vanilje. -Fyld den ønskede mængde hindbærsmoothie i formene og lad også disse sætte sig. -Når isen har sat sig (eller tålmodigheden ikke rækker længere), hældes sidste del fersken-smoothie i formene. Pindene sættes i. Isene skal fryse minimum 3 timer og kan holde smag optil 14 dage i fryseren. - Pynt med lidt smeltet chokolade, det størkner straks ved berøring med isen - så man skal arbejde lidt hurtigt. Alternativt (og hurtigere) kan alle ingredienserne blendes sammen og hældes på forme, så får du en smuk lyserød sorbet.  photo 2-IMG_9084_zps0751c70d.jpg  photo 3-IMG_9094_zps9597876d.jpg Har i en yndlingsis - købeversion som hjemmelavet? Eller gode forslag til, hvad man skal prøve at efterligne herhjemme i is-køkkenet?