Sommersalat med rucola, oliven og vandmelon

 photo 2-IMG_9175_zps64e59912.jpg Håber i nyder varmen derude. Jeg har været tavs lidt tid, men formiddagene er blevet jobbet væk, så eftermiddagene kunne nydes i solen. Men nu - som i NU - er det endelig ferietid til mig. En ferie der i aftes startede med grillmiddag med studiepigerne (og lækre jordbærkager), i dag står på Robbie koncert og fra i morgen af, står på afslapning, god mad, hav og hold-i-hånd-tid i sommerhuset. Ahhh, det bliver godt. Inden jeg smutter afsted ud i sommerlandet, skal i have sommerens salat. Jeg har lavet denne 10 gange på 2 uger (varieret kost, right?), for den er SÅ nem og simpel og smager rigtig dejligt. Salat som tilbehør, 4 pers. 1 bakke frisk skyllet rucola 1 glas gode oliven, gerne i skiver 1 håndfuld tørristede pinjekerner 1/4 kernefattig vandmelon 1 håndfuld smuldret feta/salatost 1/4 citron, saft herfra 2 spsk olivenolie Målene er cirka-betegnelser. Mix som det passer dig. Skyl rucola og dup tørt. Skær vandmelon i (store) mundrette stykker. Vend i en salatskål. Fordel oliven i salaten. Dernæst osten, så de ristede pinjekerner. Inden servering skal lidt olie og citronsaft vendes i salaten. Nyd salaten - den gør sig mægtig godt i selskab med grillet kød.  photo 1-IMG_9169_zps183cad5e.jpg