Skønne muffins med rabarber og hvid chokolade

 photo 3-IMG_9213_zpse998b9a4.jpg Tjekker ind for en kort stund, med en lille sommersag til weekenden. Sidst jeg drog i sommereksil blev disse skønne muffins til. De er luftige, lette, søde og lækre - og endnu vigtigere: så smager de af sommer! 10 lækre sommermuffins inspiration: Alt for damerne 300 g mel 1 tsk bagepulver 2 spsk smagsneutral olie 185 g sukker 50 g smeltet smør 2 æg 2 dl kærnemælk 1/2 vaniljestang (kornene herfra) 100 g hvid chokolade (hakket) 3 stilke rabarber (i stykker á 2 cm) Tænd ovnen på 200 grader og stil muffinforme klar i en muffinbradepande. Bland mel og bagepulver i en skål. I en anden skål piskes olie, sukker, smeltet smør og æg til det er lyst og luftigt. Vend melblandingen i dejen, tilsæt mælken. Rør ikke dejen igennem, men sørg for at vende - sådan opnår du en luftig muffin. Afslutningsvis vendes den hvide chokolade og rabarberne i dejen. Bag dine muffins i 18 minutter.  photo 4-IMG_9217_zps095f1e96.jpg  photo 2-IMG_9211_zpsfd75248d.jpg