Hvidkålssalat

Der har været knald på, i denne weekend. Vi er fløjet fra det ene sociale arrangement til det andet. Heldigvis har det været super hyggeligt og vi har fået (og lavet) en masse lækker mad. Jeg vil vise en masse billeder af madorgiet senere, først en ny salat: Desværre kommer salaten ikke til sin ret, på dette billede. Den var rustik, mild i smagen og fedtfattig - en salat der også vil gøre sig godt i madpakken. Opskrift (ca 4 personer): 1 spsk mælk 1 tsk honning ¼ liter Cheasy Fraiche 6% ¼ tsk groft salt friskkværnet peber 1 dåse ananasringe i egen saft 300 g fintsnittet hvidkål 100 g rosiner Rør mælk og honning sammen i en skål. Vend fraiche heri, tilsæt salt og peber og smag til. Hæld ananasringene til afdrypning i en sigte og skær dem i mindre stykker. Vend den snittede hvidkål, ananasstykker og rosiner i salatsaucen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time, så den kan trække lidt. /C