Sort quionasalat med mynte og granatæble

 photo 2-IMG_9497_zpsb260a382.jpg Denne quionasalat er hurtigt blevet et hit hos mig - den fungerer godt som frokostsalat/madpakke, da ingredienserne ikke har nøde at være på køl hele tiden. Quiona mætter tilmed en hel del, pga proteinindholdet, så man kan køre langt på literen efter sådan en salat her :-) Man kan jo peppe de kogte quiona op med hvad som helst, jeg valgte forskellige krydrede ingredienser. Lidt skarp- og sprødhed fra radise, krydret kant fra forårsløg, og knas og sødme fra granatæblekernerne. En kombination der giver en meget sprød salat med knas i, hvilket jeg synes er super lækkert! Frokostsalat med quiona, æg og sprødt grønt 1 dl sort quiona 1 kogt æg mynte granatæblekerner forårsløg salt og peber Quiona koges efter anvisning på pakken, hyppigst 1 dl quiona i 2 dl vand. Mynte og forårsløg finthakkes. Ingredienserne vendes sammen, der toppes med æg og salt/peber.  photo 1-IMG_9500_zps8f17adf7.jpg