Husk lige... de bedste hjemmelavede pebernødder!

Her i december måned, har vi lavet en "husk lige..."  med juleopskrifter fra de sidste par år. For husker I for eksempel opskriften på de BEDSTE pebernødder, de hjemmelavede æbleskiver eller smagsløjers version af snebolde... nej, vel? Vi genopfrisker de sidste par års skønne juleopskrifter gennem december måned. Så husk lige de bedste hjemmelavede pebernødder photo peber_zpsf3e3267d.jpg Ingredienser 125 g sukker 125 g blødt smør 1 tsk fintrevet frisk ingefær 1 tsk kanel 1/2 tsk friskkværnet peber 1/2 tsk stødt kardemommekapsler 1/2 tsk bagepulver 1/2 tsk natron 1/2 dl piskefløde 250 g mel Fremgangsmåde Smør og sukker piskes, derefter piskes jeg fløden i. Krydderierne og melet røres i, indtil dejen er fast og kan æltes. Dejen rulles ud, skæres i stykker og trilles. Pebernødderne bages ved 200 grader i 8-10 minutter.  photo 662bb2a3-62f8-4665-9ca5-2c75824f5743_zps7d8bd732.jpg  photo 01-pebernoslashdder-005_zpseb84e3e4.jpg  photo 01-pebernoslashdder-010_zps4076ed17.jpg