Sidste-øjebliks konfekt // Nem løsning med mint/chokokugler og chokoladebark

 photo 5-IMG_9982_zpsd3db94c3.jpg I år er der sket noget vanvittigt, måneden og min søde tand taget i betragtning. Jeg har ikke købt, spist eller bagt marcipan i år. 2 Toms snebolde er det tætteste på marcipan jeg har været. Skæbnen vil, at min konfekt-skuffe er tom. Ikke det smarteste træk, når jeg skal medbringe konfekt til juleaften. Er du ligeså ustruktureret - eller bare VILD med kombinationen af mint og chokolade som jeg, kan jeg kun anbefale disse nemme choko-mint-kugler! Desuden smækkede jeg en lækker chokoladebark sammen - med alt det smukkeste jeg lige havde i skufferne. Prøv begge dele - og medbring det til julens sammenkomster :-)  Konfektkugler med mint og chokolade 1 pakke Odense Marcipan Marcipan med mint og chokolade 50 g Madagascar 67% fra Callebaut Finthakkede usaltede pistacienødder Tril kugler af marcipanen. Temperer chokoladen. Overtræk konfekten og drys med finthakkede nødder eller pænt glimmer.  photo 6-IMG_9981_zps5232a5a1.jpg  photo 3-IMG_9988_zps36652e58.jpg Smuk lækker og nem chokoladebark Fordelen ved denne lækre bark er, at du kan tilpasse den nøjagtig efter hvad du har i skabe og skuffer. Jeg brugte ca. 150 g Madagscar 67% mørk chokolade En lille håndfuld smuttede mandler - grofthakkede En lille håndfuld frysetørrede jordbær En lille håndfuld usaltede pistacienødder - finthakkede  photo 1-IMG_9995_zpsdc907c50.jpg