Madorgie og kikærter

Som lovet, billeder fra søndagens madorgie... Vi lavede buffet med en masse forskelligt tilbehør, til den stegte gris! Udover det ovenviste, bød buffeten på råkostsalat, brocoli salat (den med bacon og solsikkekerner), sesamkartofler, bagte rodfrugter og tzatziki. Desuden, en lille opfordring: Prøv denne dekorative pink kikærtesalat! Jeg er normalt ikke til den melede kikærte-konsistens, men denne salat er ikke melet; der er bid i, og de søde løg på toppen passer rigig godt til. opskrift: 200 g kikærter (til 3-4 pers.) 6 rødløg Hvidløg (efter smag) Babyspinat Æbleeddike, olie og krydderier Græsk yoghurt Kikærterne skal ligge i blød i 8 timer, hvorefter de koges efter anvisningen på pakken. Herefter dryppes lidt olie og eddike henover. Hak et hvidløg fint og svits dette i olie. Kom et par håndfulde babyspinat  på panden til hvidløget, og hæld så ærterne på panden. Ærterne skal stege med, til de er gennemvarme – cirka 5 min. Kog 1 dl æbleeddike med 3 spsk sukker, når dette er kogt, puttes 5-6 rødløg (i fine skiver) ned i lagene og koger med i et par minutter. Det er her rødløgene får den flotte pink farve. Dressingen til salaten, laves på Græsk yoghurt, der smages til med salt, peber og muskatnød. /C